WoW-lehti 3/2009 - Haltioita, achievementeja ja WoW-limsaa

Tervehdys, arvon lukijat.

Perjantai 13. on tällä kertaa onnen päivä, sillä silloin ilmestyy WoW-lehden vuoden 2009 kolmas numero. Tässä numerossa juhlimme luonnollisesti World of Warcraftin viisivuotistaivalta, mutta samalla katsellaan pelin tulevaisuuteen, sillä tulossahan on sekä uutta päivitystä että varsinainen laajennus. Esillä ovat tällä kertaa erityisen paljon myös suomalaiset pelaajat.

 

Lehdessä ovat mukana esimerkiksi:

- Maailmanloppu tulee: Lohikäärmeistä pelottavin eli Deathwing the Destroyer sytyttää Azerothin liekkeihin ensi vuonna. Lue siitä, kuinka Cataclysm-laajennus uudistaa rajusti World of Warcraftin pelimekaniikkaa ja pelimaailmaa.
- Haltiat, Azerothin mahtikansa: Luomme ennätyssuuressa 12 sivun lore-artikkelissa katsauksen eri haltiakansojen historiaan ja tutustumme samalla Warcraft-universumin mahtavimpiin sankareihin ja kieroimpiin roistoihin.
- Suomalainen hallitsee WoWin: Lehdessä ovat mukana Suomen huippukillat <Paragon> ja <Ninjapartio>. Haastatteluissa paljastuu miltä tuntuu kaataa pomo ensimmäisenä maailmassa ja kuinka hankitaan yli 10 000 achievement-pistettä.
- Pelaaja vastaan pelaaja: PVP-juttusarja etenee 3v3-areenoille ja Warlock-vinkkeihin.  Käsittelyssä on esimerkiksi Arenalla suosituksi noussut Cleave-ilmiö.
- Tavaratestejä: Miltä maistuu WoW-limsa ja millainen on SteelSeriesin WoW-hiiri?

Hyviä lukuhetkiä kaikille,

päätoimittaja Pyykkönen