WoW-lehti 1/2011 - Draenei-historiaa ja tankkikoulua

Arvoisat lukijat,

Vuoden 2011 ensimmäinen numero on virallisesti kaupoissa huomenna (ja kuulemma joillakin tilaajille jo nyt).

Lopettelimme viime vuoden viimeisen numeron Cataclysmin odotuksella, ja nyt onkin luonnollisesti aika katsoa, miten peli oikein on muuttunut. Mukana on siksi tavallista enemmän käytännön oppaita, sillä moni pelitauolla ollut on varmasti palannut takaisin muuttuneeseen peliin, ja laajennuksen vaikeustasosta on ollut runsaasti keskustelua. Meillä on myös ilo kertoa uudesta yhteistyöstä raidauksen huipulla menestyneen kotimaisen Paragon-killan kanssa: tässä numerossa Paragonin xenophics kertoo omassa artikkelissaan siitä, millaista panostusta huippu-raidaus todellisuudessa vaatii.

Mukana ovat esimerkiksi myös seuraavat artikkelit:

- Draeneiden historia: lore-artikkeleiden sarjamme kertoo tällä kertaa sarvipäisen kansan matkasta halki universumin.

- Pelinäppikset testissä: kokeilimme erikoistoiminnoilla ja makronäppäimillä varustettuja pelinäppäimistöjä WoW-käytössä.

- Heroic ja asenne: Uusien viiden hengen luolastojen vaikeus on usein kiinni pelaajien tiedonpuutteesta tai asenneongelmista. Miten tilanne korjataan?

- Death knight tankkina: katsaus uusimman tank-luokan toimintaan.

Lehdessä ovat tietenkin mukana myös tutut jutut, kuten visailu, nubulaattori-sarjis sekä kiltaesittely, jossa on tällä kertaa vieraana Forbidden (Vashj-EU).

Terveisin,

Janne Pyykkönen / Päätoimittaja