WoW-lehti 1/2010 - Lifestyle-numero

Vuoden 2010 ensimmäisen numeron ilmestyessä elämme pelissä mielenkiintoista aikaa. Lich Kingin aikakausi on tullut päätökseensä. Blizzard valmistelee kaiken muuttavan Cataclysmin tuloa, mutta tietoa siitä tihkuu vain tipoittain. Niinpä meillä oli nyt hyvä tilaisuus tehdä WoW-lehden tästä numerosta hieman erikoisempi tapaus, jota kutsumme leikkimielisesti “lifestyle-lehdeksi.”

Lifestyle-tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että vaikka tässäkin lehdessä käsitellään tuttuun tapaan lorea, raidausta ja pvp:tä, mukana on nyt erityisen runsaasti artikkeleita ja haastatteluja kiinnostavista fani-ilmiöistä ja ihmisistä niiden takana.

Mukana ovat esimerkiksi seuraavat artikkelit:

- Epäkuolleet, Azerothin tappavin vitsaus: Juhlimme Lich Kingin loppua tutustumalla tämänkertaisessa lore-artikkelissa Scourgeen ja Forsaken-epäkuolleisiin.

- Machinima: Esittelyssä pelin avulla tehdyt elokuvat. Haastattelussa mm. Suomen machinima-mestari Baron Soosdon, joka on yksi Blizzardin oman Rise to Power -leffakilpailun voittajista.

- Makumatkalla Azerothissa: Hankimme käsiimme Tauren-kokin keittokirjan ja opettelimme tekemään pelin ruokia tosielämässä. Kumpi on parempaa, Dusky Crab Cake vai Spiced Wolf Meat?

- Azerothin kuumat rytmit: Kanadan Mr. Voletron miksaa raid-pomojen äänitiedostoista biisejä, joista pitävät Blizzardin työntekijätkin.

- Rikastu raidaamalla: Gold DKP -raideissa liikkuu valtavia määriä kultaa, mutta miten niihin osallistutaan ja miten niitä järjestetään?

- PVP: Mikä on twinkki, ja miten sellaiseksi ryhdytään? Arena-puolella tutustumme Discipline Priestin perusteisiin.

- Mukana myös paljon muuta, kuten pelijulkkikset, peikkojen roolipelaamista ja haltioiden Quel-mahtimiekkojen historiaa.

Mukana on myös kilpailu, jossa voit voittaa oman puolesi maskotin eli pehmoisen Gryphonin tai Windriderin.

 

Terveisin,

Janne Pyykkönen, päätoimittaja.